+

Kozijnen Breda

Windows Nederland produceert dakkapellen op maat in eigen fabriek. Wij leveren in Breda en omstreken.  Hierdoor kunnen wij tegen scherpe prijzen alle soorten dakkapellen leveren in zeer korte tijd. Wij voldoen aan alle normen en eisen, beter nog, door gebruik te maken van dikkere isolatie hebben onze kozijnen een nog hogere isolatiewaarde dan als minimale standaard wordt gebruikt in de bouw.

Window Nederland heeft ook een groot assortiment deuren en kozijnen van uitstekende kwaliteit. Deze zijn in hoge mate ongevoelig voor inbraak. U kunt langs komen in onze showroom en zelf met een koevoet proberen een van de ramen te forceren.

window_nederland_showroom_09


Bouwvergunning

 • window_nederland_dakkapel_009.7fee8e82ce
  Wat u nog meer moet weten
  Posted by Tilasmi Frigge on January 7, 2013

  Bel ons direct voor een afspraak, U heeft bouwplannen en wat is er plezieriger dan wanneer uw uitbreidingswensen geheel vallen binnen de geldende regels en bepalingen van wat zonder meer is toegestaan. Geen papieren rompslomp, geen extra kosten, geen speciale procedures en geen goedkeuringstrajecten.

Wat U moet weten

 • window_nederland_dakkapel_108.2055795ec1
  Wat is een vergunningsvrije dakkapel?
  Posted by Tilasmi Frigge on December 28, 2012

  U heeft bouwplannen en wat is er plezieriger dan wanneer uw uitbreidingswensen geheel vallen binnen de geldende regels en bepalingen van wat zonder meer is toegestaan. Geen papieren rompslomp, geen extra kosten, geen speciale procedures en geen goedkeuringstrajecten. U moet hiervoor natuurlijk wel weten wat precies is toegestaan en wat niet. Er doen over dit …

Product merken